Compromís aprova  la llista encapçalada per Diego Gómez

L’assemblea de COMPROMIS ha aprovat  la llista encapçalada per l’actual alcalde , Diego Gómez amb el 96% dels vots. Una llista que barreja els actuals regidors amb  la incorporació de nous membres amb trajectòria social i cultural.

Dels 48 assistents a l’assemblea votaren  sí a la llista de Gómez d’un total de 46 militants, davant els dos en blanc, es a dir, un 96% dels assistents. A la llista no hi ha cap membre d’iniciativa i els 5 membres d’este grup tampoc no  assistien a l’assemblea celebrada dissabte, després que en l’anterior convocatòria Gómez no aconseguira el suport necessari. Així ha explicat Diego Gómez la falta de consens amb Iniciativa :

Gómez s’ha rodejat dels actuals regidors Sara Garés, Albert Furió, Pep Carreres i Marina Mir . A més incorpora coma número 6 al periodista Xavi Pérez , seguida de la independent , Maria Calvo , Alfred Aranda i les activistes Leticia Piquer i Andrea Viñas en els llocs 9 i 10.

La llista es tanca amb musics , activistes ecologistes  i professors.

El candidat  assegura que té com objectiu ser, “la clau de futur d’Alzira” després de quatre anys on, segons ell, amb l’alcaldia al capdavant,  s’ha consolidat el canvi a la  ciutat.

Categories Política

Deixa un comentari