Compromís presentà ahir la seua candidatura a Alzira amb la confiança d’obtindre majoria absoluta
El candidat a l'alcaldia, Alfons Domínguez, pretén mantindre la unió amb les forces progressistes

Compromís Alzira presentava ahir a la Casa de la Cultura la seua candidatura per a les pròximes eleccions. Un acte en el qual el candidat Alfons Domínguez es trobà arropat per la secretària de Compromís, Àgueda Micó, el diputat Joan Baldoví i la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Aitana Mas.

La nova candidatura de Compromís està encapçalada per l’empresari Alfons Domínguez i compta en els primers nou llocs amb dos regidors, Xavier Pérez i Pep Carreres. Una renovació que és conseqüent segons explicava la vicepresidenta Aitana Mas, acaba un cicle de persones i en comença un altre, tot i que les idees i l’objectiu és el mateix.

El candidat Alfons Domínguez va estar arropat pels actuals regidors i regidores en un auditori ple de gom a gom. Joan Baldoví vulgué mostrar el suport a Domínguez, de qui considera que ja té molt guanyat.

Per la seua banda, Domínguez explicà que el seu objectiu és acabar els projectes impulsats des del govern actual i encetar-ne de nous en la mateixa línia. Pel que fa a les expectatives que té de cara als pròxims comicis, aspira a liderar de nou l’Ajuntament.

Deixa un comentari