fbpx

Compromís reclama una mobilitat més sostenible

Compartix la notícia

Compromís de la Ribera Alta reivindica la mobilitat sostenible en un acte commemoratiu a la Creu Coberta d’Alzira. Amb motiu del dia de la Comunitat Valenciana, el col·lectiu s’ha reunit a la nostra ciutat per a reivindicar la necessitat d’un pla comarcal de mobilitat sostenible que afavorisca la construcció de vials per a vehicles no motoritzats i el transport públic ecològic i sostenible.

Així doncs, amb la lectura d’un manifest, els col·lectius de Compromís d’Alberic, l’Alcúdia, Algemesí, Alzira, Carcaixent, Carlet, Gavarda, Guadassuar i La Pobla Llarga també han plantejat la creació d’un fòrum comarcal d’intercanvi de mobilitat per a informar-se de les accions municipals o locals posades en marxa en altres pobles en pro d’una mobilitat urbana sostenible i segura.

A l’activitat, que es va dur a terme el passat dijous, van acudir l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i els regidors de Compromís d’Alzira Leticia Piquer, Pep Carreres i Albert Furió. Escoltem la portaveu del col·lectiu de Compromís Algemesí, Lorena Calatayud en l’informatiu:

      informatiu-migdia-13-d-octubre-2020_md_57827061_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari