La Reial Confraria de la Mare de Déu del Lluch inicia les festivitats que comencen este cap de setmana

Hui la Reial Confraria de la Mare de Déu del Lluch inaugura a la Casa de la Cultura l’exposició “Joaquín Gómez Perelló, un artista en el record”. Un recorregut per la vida artística de l’escultor alzireny que marcarà l’inici de les festes de la Mare de Déu del Lluch que comencen este cap de setmana i que s’allargaran fins el pròxim 27 de setembre.

Una exposició que des de la Confraria han volgut fer per donar a l’artista alzireny el reconeixement que mereix ja que encara que gran part de la seua obra es troba al Reial Santurari de la Mare de Déu del Lluch hi ha molta de la seua creació encara per mostrar.

Però la inauguració serà sols el primer acte de tots els que marcaran les festes de la Mare de Déu del Lluch. Demà exaltació de la patrona i presentació de les dames de la festa i de la seua dama major Elena López Peris. Novena des del 12 i fins al 20 de setembre, dia en què tindrà lloc La Baixà a les huit de la nit. El dissabte 21 a les 10 de la nit, recuperació de les Albaes, i fi de festa el divendres 27 amb la celebració de la dansà en honor a la mare de déu del Lluch a les deu de la nit a la plaça major.

 

(foto: Arxiu)

Deixa un comentari