El conseller d’economia Rafael Climent es reunirà  este dijous amb l’Alcade i empresaris amb els polígons i l’AP7 damunt la taula

Alzira rebrà la visita del conseller d’economia Rafael Climent,  este dijous. Es tracta d’un encontre amb l’alcalde d’Alzira i els empresaris de la ciutat per conèixer in situ la situació dels nostres polígons industrials i tractar assumptes com les infraestructures  ó la connexió amb l’AP-7, que de moment, encara no són una realitat.

La regidora encarregada del departament d’Urbanisme i Infraestructures, Sara Garés i el propi alcalde, Diego Gómez ja  traslladaren  la petició de millora dels polígons industrials per part l’ IVACE, el passat mes de setembre en una reunió mantinguda amb el conseller. D’eixa reunió ha sorgit la visita que Climent realitzarà a Alzira. Les ajudes del IVACE per a 2020, la millora de la banda ampla, les ajudes al comerç local o la creació d’entitats de gestió i modernització  són alguns dels assumptes que s’abordaran dijous  a la nostra ciutat.

Està previst que el conseller en primer lloc visite els polígons de Tisneres, El pla Carretera d’Albalat i Materna i després mantinga un encontre amb els empresaris amb els que posteriorment compartirà un dinar al claustre de la Casa de la Cultura.

Deixa un comentari