“Contes per la Igualtat” recull 36 històries de l’alumnat alzireny

El Grup de Debat per la Igualtat presenta el llibre “Contes per la Igualtat”, una fita que coincidix amb el 10é aniversari dels Premis Contes per la Igualtat. Es tracta d’un recull dels 36 treballs premiats en les convocatòries de 2016-17, 2017-18 i 2018-19. La presentació tindrà lloc esta vesprada a les sis a l’Auditori de la Casa de la Cultura, i comptarà amb la presència de la regidora d’Infància i Educació Maria Calvo Palomares.

L’edició del volum ha sigut possible gràcies al patrocini de les regidories de Polítiques d’Igualtat, Educació i Cultura de l’Ajuntament d’Alzira. Es tracta d’un reconeixement a l’estudiantat de primària, secundària, batxillerat i formació professional que any rere any participa en estos premis, com demostra la implicació de la majoria dels centres educatius d’Alzira en esta edició.  Remei Pau, presidenta del Grup de Debat per la Igualtat manifesta la seua il·lusió per esta tasca co-educativa.

Remei incidix en la tasca de visibilització i de conscienciació de les històries, que parlen de violència masclista, de guerres, de professions masculinitzades i de referents dins i fora de la família. Esta vesprada a les sis es lliuraran el llibrets a cada premiat i als centres educatius, i després es repartiran per les llibreries col·laboradores perquè qualsevol persona interessada puga adquirir-los.

Deixa un comentari