Continua el projecte del mirador del Riu Xúquer

L’Anell Verd d’Alzira segueix endavant amb el projecte del mirador del Riu Xúquer, un element que estarà acabat este mes de juliol i es suma a l’itinerari de mobilitat sostenible per a fomentar  el transport respectuós i la vertebració del territori amb infraestructures i vies verdes. Està previst que el pròxim més d’octubre també es reprenga el pla d’arbratge, altre element indispensable per a este projecte.

El mirador ‘Riu Xuquer’, situat en l’encreuament del Xúquer amb el riu Barxeta i suposa un pas més en l’avanç de l’Anell Verd. L’infraestructura, finançada amb fons del programa d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació, estarà disponible en pocs dies i farà possible que es recupere un espai per a la ciutadania, alhora que aproparà l’entorn del riu.

El projecte del mirador inclourà també un parc periurbà al seu voltant que s’afegirà a l’itinerari de l’Anell Verd i sumarà un nou element a la infraestructura verda d’Alzira. L’espai comptarà amb una zona amb jocs infantils, dos miradors, una esplanada multiusos, a més d’una àrea canina i també un recorregut eco-terapèutic. Així ho ha anunciat el regidor d’Agricultura i medi ambient, Pep Carreres , que confia que els obres del Mirador estiguen acabades este mes de Juliol.

 

Imatge Riberaexpress 

 

Deixa un comentari