fbpx

Continua el projecte del mirador del Riu Xúquer

Compartix la notícia

L’Anell Verd d’Alzira segueix endavant amb el projecte del mirador del Riu Xúquer, un element que estarà acabat este mes de juliol i es suma a l’itinerari de mobilitat sostenible per a fomentar  el transport respectuós i la vertebració del territori amb infraestructures i vies verdes. Està previst que el pròxim més d’octubre també es reprenga el pla d’arbratge, altre element indispensable per a este projecte.

El mirador ‘Riu Xuquer’, situat en l’encreuament del Xúquer amb el riu Barxeta i suposa un pas més en l’avanç de l’Anell Verd. L’infraestructura, finançada amb fons del programa d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació, estarà disponible en pocs dies i farà possible que es recupere un espai per a la ciutadania, alhora que aproparà l’entorn del riu.

El projecte del mirador inclourà també un parc periurbà al seu voltant que s’afegirà a l’itinerari de l’Anell Verd i sumarà un nou element a la infraestructura verda d’Alzira. L’espai comptarà amb una zona amb jocs infantils, dos miradors, una esplanada multiusos, a més d’una àrea canina i també un recorregut eco-terapèutic. Així ho ha anunciat el regidor d’Agricultura i medi ambient, Pep Carreres , que confia que els obres del Mirador estiguen acabades este mes de Juliol.

 

Imatge Riberaexpress 

 

Compartix la notícia

Deixa un comentari