Creu Roja Joventut repartix a Alzira joguets per a 215 xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat

Creu Roja Joventut ha iniciat a Alzira la campanya ‘Joguet educatiu’ d’entrega de joguets nous a 215 xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat. Creu Roja preveu atendre un total de 70.000 menors a Espanya, 4.000 a la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu d’entregar-los jocs i joguets nous, no sexistes i no bèl·lics.

Enguany, a Alzira, torna a destacar la col·laboració de Grefusa, que ha efectuat una donació econòmica a Creu Roja que es distribuix a les 115 famílies. També han participat Decathlon Carcaixent, Ceti, l’Institut FIVIR i la Confraria Sants Patrons Bernat, Maria i Gràcia. El teixit empresarial i la ciutadania alzirenya s’han sumat així a esta iniciativa que busca garantir el dret al joc. Vicent Chambó és tècnic de Creu Roja Joventut i Voluntariat.

Les famílies han participat en tallers formatius sobre la importància de l’educació i els valors en els jocs i joguets, i després Creu Roja els ha fet entrega d’un bo per valor de 25€ que poden utilitzar en distintes jogueteries d’Alzira. A més, per primera vegada, l’Ajuntament d’Alzira ha finançat tallers de sensibilització als centres educatius, en què han participat 714 xiquets i xiquetes de tercer i quart de primària. Vicent Chambó de nou.

Deixa un comentari