Creuament d’acusacions entre PP i equip de govern per les falles

El partit popular ha lamentat que l’Alcalde d’Alzira acusara les falles que no plantaran el seu monument a setembre que estiguen gastant els fons destinats al menjador infantil del fons solidari Som Alzira. Els populars troben estes declaracions fora de lloc.

Les polèmiques declaracions naixen al si de les reunions per a decidir si es planten falles al setembre. Segons explica el Partit Popular, l’alcalde va explicar que les falles que no planten els seus monuments, ocasionen una despesa a l’Ajuntament, ja que els tenen dipositats a un local municipal que li costa diners a l’erari públic. Una despesa que impedia que l’Ajuntament realitzarà una aportació al Fons solidari Som Alzira, un fons que recordem s’ha creat per al menjador infantil.

Els populars entenen que la majoria de comissions que no planten falles ho fan per motius econòmics i entenen que la responsabilitat de mantindre el menjador infantil és de l’Ajuntament.

Per la seua banda, l’alcalde d’Alzira acusa el partit popular d’hipocresia i de traure rèdit polític de les falles. Gómez es pregunta quina és l’aportació del Pp a este fons solidari i quines propostes fan ells per les falles.

De la mateixa manera Gómez critica l’actuació del Partit popular en al defensa dels treballadors de la sanitat que foren subrogats quan es va passar a la gestió directa de la sanitat per part de la Conselleria de Sanitat. Diego Gómez no entén com el Pp fa una moció de defensa d’estos treballadors davant la Conselleria i en el cas de l’Ajuntament d’Alzira, no s’ha posat al costat dels treballadors de les empreses públiques que foren absorbides per l’Ajuntament. En este sentit, Gómez recorda que va ser la delegació del govern qui va interposar un recurs que ha acabat als tribunals.

Deixa un comentari