CSIF alerta de l’empitjorament del servei per falta de personal a la delegació de trànsit d’Alzira

El sindicat CSIF alerta que arran la falta de personal a la delegació de trànsit d’Alzira, alguns serveis es traslladaran a València. Una reducció de serveis com ara les transmissions de vehicles, motivada, segons el sindicat, perquè no es convoquen les places per a cobrir les vacants i l’escassesa de personal.
Esta oficina, segons CSIF, ha passat de 23 treballadors amb els quals comptava en la seua obertura, en 2008, a quedar-se únicament en la pràctica amb quatre. La central sindical avisa de la “situació insostenible” i del risc que acaben centralitzant-se a València serveis, la qual cosa obligaria als usuaris a desplaçar-se.
L’oficina de transit d’Alzira compta te a dia de hui cinc vacants per cobrir, a les quals se sumen una baixa sense reemplaçar, una jubilació el mes vinent i un trasllat. Això deriva que, en la pràctica, quedaran únicament quatre operadors. A més, CSIF subratlla que esta circumstància afecta a l’usuari amb retards en la cita prèvia . La central sindical reclama a la Direcció General de Trànsit que reforce amb urgència l’oficina local d’Alzira, que cobrisca vacants i baixes, i que evite el deteriorament del servei que s’està produint per l’escassesa de personal.

Deixa un comentari