CSIF assegura que la situació a l’Hospital de la Ribera és “asfixiant” i sol·licita la instal·lació d’un hospital de campanya

Compartix la notícia

Segons la central sindical, el centre hospitalari està desbordat, amb més de 50 persones este matí a la porta d’Urgències esperant a ser ingressades. A més, el sindicat expressa que el personal sanitari està esgotat per la falta de recursos humans i d’instal·lacions que garantixen unes condicions mínimes de qualitat per a treballar.

Segons han explicat des del CSIF, la pressió sobre l’Hospital de la Ribera s’ha disparat. El centre hospitalari compta ja amb 250 pacients ingressats amb Covid i ha arribat, així, a estar pràcticament ple. A més, segons han assenyalat des del sindicat, l’hospital continua sense tindre un circuit diferenciat per a pacients amb el virus, per la qual cosa demanen la instal·lació d’un hospital de campanya a les portes del de la Ribera per a tractar d’alleujar la situació. Escoltem Juan Daniel Munuera, delegat de CSIF del Departament de Salut de la Ribera, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-19-gener-2021_md_64121339_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari