CSIF continua reivindicant solucions front a la saturació de les urgències hospitalàries

El sindicat CSIF continua qüestionat la situació de l’hospital de la Ribera. Des del sindicat s’exigixen mesures immediates davant la pressió d’urgències hospitalàries i la situació del servei de cafeteria del centre hospitalari.

Dilluns, segons el sindicat, començava el dia en urgències amb 49 pacients esperant llit per a ser ingressats en planta, per això la central sindical reclama més personal i dotacions. La Central Sindical Independent i de Funcionaris apunta que la manca dels mitjans necessaris agreuja la càrrega assistencial. Referent a això, indica que la zona de respiratoris no es va habilitar diumenge com a urgències fins a les 14:30, malgrat que el dia va començar amb els boxs saturats i amb 31 pacients a l’espera de llit.

CSIF reclama una major planificació per a afrontar estes situacions, previsibles davant l’increment de virus respiratori. Així mateix, insistix en altres aspectes com el servei de cafeteria de l’hospital, que també funciona malament segons el delegat sindical Juan Daniel Munuera.

Deixa un comentari