CSIF demana augmentar els sanitaris i ampliar els horaris en agost en Cullera i Sueca

CSIF denuncia que els centres sanitaris de Cullera i Sueca no tenen suficient personal per a la població que es concentra a estiu en estes zones, que arriba a multiplicar per deu l’habitual. Lamenten a més que no s’obriga de vesprades i demanen un horari més ampli per agost.
La Central Sindical Independent de Funcionaris advertix que tant a Cullera com a Sueca els consultoris sols obrin de matí. El consultori auxiliar d’El Faro, per exemple, sols obri dimarts, dimecres i dijous de 8 a 10 del matí. Esta situació obliga a la població a anar al Punt d’Atenció Continuada de Sueca o a l’Hospital. Fet que d’acord amb CSIF ha contribuït a la saturació d’estos centres sanitaris. A més no tenen suficients metges. A Cullera per exemple dos metges atenen a més de 150 pacients a diari.
El sindicat denuncia que la falta d’assistència en consultoris fa que el servei d’urgències de l’Hospital d’Alzira estiga saturat, amb més de 350 atencions de mitjana diàries i esperes per a ingressar de més de 24 hores. CSIF considera que esta saturació fa que molts treballadors acaben abandonant. Motiu pel que volen solucions per evitar un agost complicat.

Deixa un comentari