CSIF denuncia de nou la saturació al servei d’urgències de l’Hospital de la Ribera

CSIF reclama més mitjans per a urgències hospitalàries i avisa de 38 pacients a l’espera de llit a l’Hospital de la Ribera. La central sindical exigix reforços immediats de personal i advertix de més de 40 hores esperant de manera provisional per falta d’habitacions suficients.

El sindicat CSIF reclama més dotació de personal i millora d’instal·lacions hospitalàries per a alleujar la pressió en els serveis d’Urgències. La central sindical alerta de la saturació que patix, per exemple, l’hospital de la Ribera, amb 38 pacients hui esperant llit fins a 28 hores, o el Clínic de València, amb 46 pacients en la mateixa situació amb esperes de fins a 45 hores.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris apunta que la situació a l’hospital d’Alzira, a més de duplicar els boxs i l’obertura d’urgències respiratòries, està provocant la instal·lació de llits en el corredor. El sindicat recalca que esta circumstància es produix sense reforç del personal necessari, malgrat els advertiments que realitza des de fa setmanes.

La central sindical considera imprescindible un reforç per a poder atendre amb les mínimes garanties necessàries de qualitat als pacients.

Deixa un comentari