CSIF denuncia el col·lapse de l’UCI i el PP alzireny se suma a les crítiques

CSIF alerta de la saturació de l’UCI de l’hospital de la Ribera i reclama un increment de la plantilla per a atendre esta unitat. El sindicat ressalta que els pacients d’esta planta són de nivell 3, és a dir, de molta gravetat. I al cap de l’any passen al voltant de 1500.

CSIF apunta que la manca de personal es plasma en ràtios de professionals per pacient elevades o en torns d’infermeria sense totes les places cobertes a causa de la falta de contractació del nombre de professionals necessaris. El sindicat assenyala que, malgrat l’increment de personal en 2018, ara són insuficients.

Recordem que la setmana passada des de la Direcció de l’Hospital de la Ribera es recordava que la plantilla estructural de la Unitat de Cures Intensives estava formada per 114 professionals, que donen cobertura als 27 llits que té esta Unitat. L’Hospital Universitari de la Ribera ha reforçat la plantilla estructural d’Infermeria i zeladors de l’UCI en un 72,3% des de la reversió, duta a terme l’1 d’abril de 2018.

El partit popular també se suma a les crítiques llançades des del comité d’empresa i sindicats a l’hospital de la Ribera.  Els populars alzirenys exigixen, una vegada més, a la Conselleria de Sanitat una solució immediata al caos en el Servei d’urgències que es viu a l’Hospital de la Ribera.

El PP d’Alzira considera que no es pot entendre que les esperes per a atendre un pacient arriben fins i tot a 30 hores i prop de 30 persones estiguen esperant llit per a ingressar a l’Hospital. El  portaveu popular José Andres Hernández considera que sembla que estem en un país tercermundista i destaca com s’ha passat de ser un hospital referent, a un hospital caòtic.

Deixa un comentari