CSIF denuncia la falta d’atenció als professionals de l’Hospital en un cas d’agressió a una treballadora

El sindicat Csif reitera la seua denúncia per la situació del servei d’urgències de l’hospital de la Ribera. No sols destaca la saturació, sino tot allò que provoca tant a pacients com a treballadors. En este cas, denuncia la falta d’atenció del centre a una treballadora que a conseqüencia d’estes situacions va patir una agressió.
Segons explica la central sindicat, una professional va ser agredida fa quasi un mes per un pacient. No obstant això, des d’aleshores ni el Servei Jurídic ni Recursos Humans han contactat amb ella. La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) detalla que l’agressió la va patir la treballadora mentre desenvolupava el seu torn i la va comunicar seguint el protocol d’agressions especificat per Conselleria. Malgrat això, des del centre no van contactar amb ella ni li van prestar el suport i assessorament que el protocol establix, fins i tot va anar ella sola a interposar la denuncia. Una situació que lamenta el sindicat.
El sindicat subratlla que la situació resulta “insostenible” i exigeix als responsables de l’hospital que doten a la plantilla dels mitjans personals i materials necessaris perquè puguen prestar la millor qualitat assistencial i evitar situacions de tensió com esta.

Deixa un comentari