CSIF inicia una recollida de signatures perquè no es tanque el quiosc de l’Hospital d’Alzira

CSIF ha iniciat una recollida urgent de signatures perquè no es tanque el quiosc situat dins de l’Hospital d’Alzira. El sindicat defensa el servei que presta als usuaris en unes circumstàncies complicades i s’oposa a la decisió de la direcció del recinte d’encarir la seua explotació.

Hui és l’ultim dia que estarà obert el quiosc de l’hospital. Actualment, i segons marca la normativa, totes aquelles empreses privades, siga un quiosc o d’altres tipus, poden estar dins de la zona de l’hospital però no poden ocupar un espai dins de l’hospital. S’ha tret un plec de condicions obert perquè es presente qualsevol empresa que vulga tindre eixe negoci per concessió en la proximitat de l’hospital.

Des del sindicat CSIF no ho veuen així i expliquen que el quiosc, a més de vendre periòdics i revistes, també oferix raspalls de dents, flors, productes d’higiene íntima, regals i molts altres objectes que fan la vida més suportable a pacients i familiars. El sindicat recorda que l’hospital es troba separat del nucli urbà, i que per a molts familiars o amics de persones malaltes l’única ocasió de comprar un detall als seus sers estimats consistix a fer-ho en este quiosc.

El sindicat assenyala que este servei es presta des de fa més de 20 anys i demana a la direcció del centre que s’oferisquen  unes condicions adequades perquè qui vulga explotar-lo puga fer-ho.

Deixa un comentari