CSIF insta a la Conselleria de Sanitat a garantir el 100% del salari al personal laboral de la Ribera que puga patir baixes i aïllaments
El sindicat denuncia la discriminació que pateixen estos professionals que, en cas de contagiar-se o aïllar-se, reben un 25% menys de salari

CSIF insta a la Conselleria de Sanitat a garantir el 100% del salari al personal laboral de la Ribera que puga patir baixes i aïllaments a causa de la covid-19. El sindicat denuncia la discriminació que pateixen estos professionals, als quals se’ls exigeix el 200% en la situació actual de col·lapse, però que, en cas de contagiar-se o aïllar-se per contacte amb positius, reben un 25% menys de salari.

La central sindical, lamenta que la Conselleria continue tractant al personal subrogat com a professionals de segona categoria. A més, al no rebre resposta per part del departament que dirigeix la consellera Ana Barceló, insta al president de la Generalitat, Ximo Puig, a intercedir perquè el personal sanitari del departament de la Ribera puga percebre les seues retribucions completes.

Recorda que estos professionals són els que están en primera línea per fer front a la pandemia. Escoltem el delegado sindical del CSIF en la Ribera, Enrique Martínez, en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari