CSIF reivindica més espai i personal per a l’Hospital d’Alzira davant la situació de col·lapse d’Urgències

CSIF exigix millores immediates a l’Hospital de la Ribera davant el col·lapse en Urgències amb 37 pacients sense llit en planta ahir al matí. El sindicat avisa que l’espera s’allarga fins a 40 hores i reclama una vegada més una solució d’espai i de personal.

La central sindical incidix en el col·lapse que suporta el servei d’Urgències per falta de personal i mitjans, amb 37 pacients el matí passat, en algun cas amb 40 hores ja en esta situació. En este sentit, recalca que els boxs del servei d’Urgències s’han arribat a  habilitar amb tres llits en lloc de dos. Tot això en un context de falta de llits lliures en planta hospitalària.

El sindicat recalca que tant la plantilla com les instal·lacions de l’hospital no estan dimensionades per a atendre una àrea de 270.000 persones. Esta circumstància es traduix, per exemple, en la falta del personal necessari en serveis tan bàsics com Urgències, que necessita de més professionals de totes les categories. A més, apunta que aquesta falta dels suficients professionals està derivant en denegacions de permisos a treballadors.

Deixa un comentari