CSIF valora positivament la reobertura de les urgències respiratòries però denuncia l’espera de llit de 37 persones este matí

CSIF celebra que la direcció del departament de salut de la Ribera haja decidit reobrir hui la zona d’urgències respiratòries amb la finalitat per a la qual va ser creada, reivindicació del sindicat des de fa mesos. No obstant, lamenta que amb l’entrada a l’any nou, la situació en urgències continue igual. Segons CSIF,  este matí hi havia 37 pacients a l’espera de llit, dos d’ells des del dissabte.

El sindicat exigix a la direcció del departament més personal i més espai per atendre el servei d’Urgències. Des de la central sindical remarquen que les esperes en els boxs duplicats es prolonguen fins a 40 hores. En este sentit, CSIF considera acertada la decisió de reobrir la zona d’urgències respiratòries però assegura que és insuficient.

El sindicat assenyla que esta situació de precarietat afecta tant a usuaris com a plantilla. Respecte a esta última, CSIF denuncia l’empitjorament de les condicions de treball i de la conciliació que ha produït la planificació laboral de 2023. Davant de les dificultats en la negociació i la mala gestió de al direcció, CSIF ha convocat una concentració de protesta este dijous de 14 a 15 a la porta de l’hospital.

Deixa un comentari