Cultura a la fresca

Música i literatura en la segona jornada de “Cultura a la fresca”. La plaça del Carbó acollirà esta nit a partir de les 20.30h la presentació dels premis literaris 2019 i les actuacions musicals del grup de danses i la colla de tabal i dolçaina d’Alzira. L’entrada és gratuïta encara que l’aforament limitat i l’ús de mascareta obligatori.

Per a cap dels espectacles és necessari obtindre una entrada excepte per al de cinema mut amb música en directe que hi haurà demà dissabte, 11 de juliol a la Casa de la Cultura. Les persones que encara no tinguen l’ invitació poden recollir-la una hora abans de l’inici a la de l’acte Casa de la Cultura. Es tracta de la pel·lícula La quimera de l’Or de Charles Chaplin que anirà amenitzada amb el so en directe d’un piano i un clarinet.

Per a la pròxima setmana, hi haurà més cinema a la fresca amb la pel·lícula en valencià M’esperaràs? de Carles Alberola a la plaça Germanies i la pel·lícula infantil Tadeo Jones 2. El secret del Rei Mides al Parc Pere Crespí. Si la iniciativa funciona, l’Ajuntament d’Alzira no descarta fer més cinema a la fresca durant el mes d’agost en altres localitzacions de la ciutat.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

Ir a descargar

 

Deixa un comentari