Demà es posen a la venda les entrades per al concert de La Fúmiga del 14 d’abril

A partir de demà es poden comprar les entrades per al concert de la Fúmiga del 14 d’abril i de la resta d’activitats que no estan incloses en l’abonament teatral. Demà a les 9 del matí es posen a la venda les entrades per a la programació cultural de primavera, que inclouen el concert de la gira Fotosíntesi Final del grup La Fúmiga el pròxim 14 d’abril a les 20 hores. Recordem que el passat 9 d’Octubre, la ciutat d’Alzira celebrava el seu concert tradicional de música en valencià, que es va haver d’ajornar amb motiu de les intenses pluges.

També es podran comprar a partir de demà la resta d’entrades per als espectacles programats en els mesos de març, abril i maig, com el teatre familiar d’Arden Produciones, Ximpún, o la sarsuela escenificada, La verbena de la paloma.  Pel que fa a l’actuació del còmic El Monaguillo el pròxim 22 de març, des de l’Ajuntament es recorda que és la companyia qui gestiona l’espectacle i qui ha arrendat el Gran Teatre, per la qual cosa les entrades es venen a 22 euros el preu de taquilla i no té res a vore amb l’abonament ni amb la programació municipal.

Les entrades de La Fúmiga i la resta d’espectacles es poden comprar com és habitual a a través del web notikumi.com o a la taquilla del Gran Teatre, dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores.

Deixa un comentari