Des de demà dijous, cultura a la fresca

La música, el cinema i la literatura ompliran Alzira el mes juliol amb la nova programació cultural. “Cultura a la fresca” comença este dijous, 9 de juliol, amb el concert de l’orquestra de la Comunitat Valenciana i acabarà el dimecres, 22 de juliol amb el concert de la Societat Musical d’Alzira. Tots els espectacles són gratuïts encara que l’aforament serà limitat i controlat amb les mesures de seguretat.

La programació inclou la presentació dels llibres dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2019 i la dels volums d’història d’Alzira de la Universitat de València. A més, la regidoria de cultura pretén fomentar este mes de juliol el treball de les agrupacions culturals locals amb les actuacions del grup de danses i de la colla de tabal i dolçaina d’Alzira “Les Raboses”. També hi haurà nits de cinema al carrer amb el tret d’eixida de la pel·lícula “La quimera d’or” de Charles Chaplin amb música en directe a la Casa de la Cultura.

Per a acudir a vore la pel·lícula de cinema mut caldrà recollir les entrades a la taquilla del Gran Teatre els dimarts i dijous o a la mateixa Casa de la Cultura el mateix dia de l’acte a partir de les 21.30 h. Per a la resta d’espectacles no és necessari obtindre cap entrada. No obstant això, per a tots, l’aforament serà limitat i cal acudir sempre amb mascareta.

Escoltem el regidor Alfred Aranda en l’entrevista mantinguda en El dia per davant.

Ir a descargar

Deixa un comentari