Dilluns obri de nou la piscina coberta

Alzira obrirà de nou la piscina municipal coberta a partir del 15 de juny. La instal·lació estarà oberta enguany els mesos de juliol i agost. L’horari durant el mes de juny serà de dilluns a dissabte, de 7 del matí a 13 h, i de vesprada de 16,30 a 22 h. Els abonats anuals podran accedir sense cap mena de cost i hi haurà a la venda entrades per modalitats i bons 10.

L’aforament de la piscina serà de 30 usuaris per hora, mentre que les instal·lacions del gimnàs esportiu, el balneari urbà i les sales multiús, de moment, estaran tancades. S’establiran torns d’activitats d’una hora i torns de desinfecció de 30 minuts per netejar i condicionar els espais comuns.

Cal destacar que seguint les normes decretades pel govern i les recomanacions de les autoritats sanitàries, l’aforament dels vestuaris serà d’11 usuaris i no es podran utilitzar les dutxes. L’accés a les taquilles està prohibit, s’ha de mantindre la distància de seguretat de 2 metres i la cafeteria i grades romandran tancades al públic.

Escolta l’informatiu sencer ací:

Ir a descargar 

Deixa un comentari