Diverses associacions d’Alzira organitzen la Taula per la Convivència pel dia de les Persones Refugiades

Taula per la Convivència d’Alzira, per a commemorar el 20 de juny, Dia Internacional de les Persones Refugiades, ha reunit els col•lectius i persones per a comemmorar este dia amb diverses accions. :
La primera un cinefòrum en la Casa de la Cultura amb el documental realitzat a Tessalònica “Europa transit. Escuela en tránsito’. Tot seguit, la plaça Major es va convertir en un espai de reivindicació per a la ciutadania d’Alzira amb la lectura d’un comunicat, acompanyat amb informació mitjançant QR sobre este dia mundial. I, finalment, es va realitzar una acció artística consistent a formar el símbol de la PAU entre les persones assistents
Recordem que la Taula per la Convivència d’Alzira seguix sumant esforços amb accions de promoció de la justícia social, i està formada pels col•lectius següents: El Norte Perdido-Sin Rumbo, Fundació Cepaim, EncuentraTe, Fundació Sants Patrons, Creu Roja, Grup de Debat per la Igualtat, Ribera en Bici-Ecologistes en Acció, Plataforma de la Dependència, Associació Gailes, Fundació Manantial i el Grup la Ribera d’Amnistia Internacional.

Deixa un comentari