Ecovidrio conclou en un estudi amb inteligencia artificial que cal incrementar la recollida de vidre a la zona del centre d’Alzira

Un estudi d’Ecovidrio realitzat amb intel·ligència artificial ha determinat que és necessari incrementar la recollida de vidre a la zona centre d’Alzira. I és que es considera que s’està perdent bona part de la recollida selectiva de vidre que es podria aconseguir si es realitzara correctament la separació.

Sent el vidre un dels productes que més se separen en origen respecte al plàstic o el cartó, encara s’està lluny d’aconseguir resultats òptims. Cal recordar que el vidre es recicla al 100% totes les vegades que es necessari sense perdre les propietats originals.

A través d’Ecovidrio s’han analitzat les dades de recollida diaris dels contenidors del nostre municipi. Eixa informació s’ha posat en context amb variables sociodemogràfiques representatives com ara la densitat poblacional o el consum, entre altres. Els resultats s’han comparat amb els obtinguts en altres ciutats d’Espanya i així s’ha determinat que és prioritari actuar perquè potencialment s’està “perdent” recollida selectiva respecte als nivells que caldrien esperar de la zona. Escoltem el regidor de Serveis per a la ciutadania.

Més de 7.000 veïns rebran informació sobre la campanya i voran resolts els dubtes que puguen tindre.

Deixa un comentari