La Conselleria d’Innovació, Industria Comerç i Turisme apostarà per impulsar les àrees industrials alzirenys

La Conselleria d’Innovació, Industria Comerç i Turisme apostarà per impulsar les àrees industrials alzirenys. Així ho ha anunciat hui el secretari autonòmic Felipe Javier en la seua visita a l’Associació Empresarial d’Alzira. Des de la Conselleria desenvoluparan un grup de treball per a fer possible les obres al Pont de Xàtiva i permetre el creixement de l’àrea industrial de Materna.

L’Associació Empresarial d’Alzira ha mantingut hui una reunió amb el secretari autonòmic d’Innovació, Industria, Comerç i Turisme per a trasllardar-li les necessitats a les àrees industrials alzirenyes i establir vincles de cooperació. L’encontre ha versat principalment entorn a dos dels polígons d’Alzira, Materna i la Carretera d’Albalat. El secretari autonòmic ha explicat que el pla d’obres al Pont de Xàtiva s’ha de dur endavant quan abans perquè en 2026 acaba el termini.

També ha mostrat la disposició de la Conselleria per a fomentar el desenvolupament urbanístic del polígon de la Carretera d’Albalat, una urbanització que du més de 20 anys estancada a pesar de la voluntat política i empresarial. Esta reordenació suposa un cost de 25 milions d’euros, a càrrec de les empreses fonamentalment, però s’estan estudiant maneres alternatives d’ajuda al finançament.

Javier ha destacat el valor industrial de la capital de la Ribera i l’esforç que s’està fent amb la creació d’Entitats de Gestió i Modernitazació als polígons.

Deixa un comentari