El 90% del voluntariat ambiental d’Alzira el formen estrangers, estudiants d’Erasmus o gent que ve a viure en la nostra zona

El voluntariat ambiental que durant els mesos d’estiu ha estat vigilant les muntanyes s’acomiadava divendres passat. L’alcalde i el regidor de medi ambient agraïen el seu treball de vigilància en un estiu tan difícil i apostaven per incrementar els mesos de vigilància del terme forestal alzireny.
Des del passat mes de juliol, diàriament voluntaris forestals han estat vigilant les muntanyes i fent tasques de neteja a les zones boscoses. Este servei voluntari el va posa en marxa la regidoria de medi ambient cada any i els dota de formació, assegurança, material i un programa per a vigilar les muntanyes. Divendres acabaren, han estat sols deu persones i la majoria estrangers. El responsable d’este servei de voluntariat lamentava que la gent d’ací no s’implique.
Junt al seu treball diari, també s’ha volgut agrair el treball que fa la xarxa de voluntaris des de casa, els fireleaders, persones voluntàries que vigilen des de les seus cases i xalets en zona forestal. Després de l’estiu que hem passat, el regidor de medi ambient, Pep Carreres, els agraïa el treball i avançava que el programa de voluntariat ambiental per al pròxim any, haurà d’iniciar-se abans de juliol.

Deixa un comentari