El bioquímic alzireny Juli Peretó presenta a Alzira el seu últim llibre

La Casa de la Cultura d’Alzira acull esta vesprada la presentació del llibre Un planeta creatiu. Com va començar la vida a la Terra i com la fabricarem en el laboratori. L’autor no és altre que l’alzireny Juli Peretó, catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de València.

En el llibre, Peretó exposa les principals explicacions científiques sobre l’emergència natural i la fabricació artificial de la vida, així com el desplegament de la complexitat biològica al llarg de quasi quatre mil milions d’anys. L’autor presenta no sols les idees actuals i els seus antecedents històrics i filosòfics, sinó que ens aporta anècdotes i vivències de més de trenta anys d’estudi d’una qüestió científica tan fonamental com la de l’origen de la vida terrestre. Un llibre que amb el seu títol vol provocar, ja que planteja com són el mateix planeta i els seus procesos els que han creat la vida.

El llibre és el número 5 de la col·lecció Urània, dirigida per Vicent J. Martínez. L’edició compta, a més, amb il·lustracions de Manuel Boix i un poema inèdit de Carlos Briones. La presentació tindrà lloc esta vesprada a les set i mitja a l’auditori de la Casa de la Cultura.

Deixa un comentari