El CEAM d’Escoles Pies incrementarà les seues activitats el pròxim curs

El centre d’atenció a persones majors, el CEAM del Carrer Escoles Pies és un dels 34 centres de la Conselleria que incrementarà les seus activitats el pròxim curs. La Conselleria ha tret a licitació les activitats socioculturals d’estos centres, amb un increment d’hores.
La Conselleria licita la contractació del servei d’atenció preventiva especialitzada dels 34 centres per a majors que hi ha en la Comunitat. La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha destinat 12,5 milions d’euros per a ampliar en 19.582 hores més les activitats socioculturals i d’atenció preventiva que s’ofereixen en els Centres especialitzats d’atenció a majors (*CEAM) de la Comunitat Valenciana per als pròxims tres anys.
La directora general de Persones Majors, María José Pérez, ha explicat que la Conselleria ha licitat la contractació d’este servei d’atenció preventiva per a dinamitzar l’oferta . Es tracta de que es facen més cursos i tallers dirigits a les persones majors que diàriament acudixen a estos centres i activitats més diverses i adaptades al que demanden les persones majors.
Esta ampliació en l’oferta d’activitats s’implantarà en els 34 CEAM que hi ha actualment en la Comunitat Valenciana i que compten amb usuaris i usuàries que diàriament acudeixen a les seues instal•lacions. La província de València disposa de 15 centres d’estes característiques, un d’ells a Alzira.

Deixa un comentari