El cementeri municipal d’Alzira s’adapta a les mesures de Sanitat per a la festivitat de Tots Sants

Des de hui, l’accés al recinte es facilitarà amb portes d’entrada i eixida tant a la part davantera com a la trasera i s’habilitarà un parking secundari, tot per tal què la afluència d’estos dies no genere aglomeracions.

Des de la Regidoria de Serveis Urbans, asseguren que, al cementeri, s’han establit els protocols necessaris per a fer front a la pandèmia. L’aforament serà limitat a una persona per cada 4 metres quadrats, la neteja i desinfecció dels espais estarà reforçada i, per descomptat, l’ús de mascareta i de gel hidroalcohòlic serà obligatori. A més, a partir del dia 28 d’octubre, hi haurà un control d’accés per a garantir la seguretat.
D’altra banda, es posa a l’abast de la ciutadania un servei gratuït d’autobús urbà cap al cementeri des del dilluns, 26 d’octubre, fins l’1 de novembre. Eixirà, com sempre, des de la Plaça del Regne. A més, estos dies, el cementeri obrirà de 09:00 a 21:00 hores, segons la Regidoria, atenent als suggeriments del gremi de floristes i dels usuaris. Escoltem el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-23-d-octubre-2020_md_58332175_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari