El Centre de Coordinació d’Emergències posa en marxa mesures de prevenció extraordinàries davant la previsió dels pròxims dies

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana manté una sèrie de mesures preventives davant l’alerta estos dies d’un ascens de les temperatures i el risc extrem d’incendis forestals, segons avança AEMET. Així, s’ha realitzat una reunió de coordinació en el Centre d’Emergències en la qual s’han acordat mesures extraordinàries.

S’intensificaran els vols de vigilància preventiva en les zones amb nivell de risc alt (2) i extrem (3) en les franja horària preferent de 13 a 19 hores. Es manté la coordinació entre les agències implicades en l’extinció d’incendis. S’informarà puntualment els ajuntaments a través dels habituals butlletins d’avís, on la incidència de l’episodi de calor siga especialment intens. La Generalitat informarà, a través dels seus canals oficials, dels consells d’autoprotecció a adoptar per a mitigar els efectes de les altes temperatures en la població.

Unes mesures que aniran renovant-se dia a dia i segons com discórrega la situació, davant els possibles conats d’incendi, com el que va ocorrer ahir en l’Alcúdia de Veo.

Deixa un comentari