El centres de salut aniran obrint-se gradualment

La regidora de Sanitat, Gemma Alòs, ha anunciat l’obertura gradual dels centres de salut. Una situació que ve donada pel descens de contagis de Covid-19 i el bon ritme de vacunació.

L’estabilització de contagis per Covid-19 es manté a Alzira amb 22 casos per cada 10.000 habitants. Segons les dades aportades per Salut Pública, a la nostra ciutat només hi ha una desena de persones contagiades. Estes xifres, junt amb l’avanç de la vacunació, han suposat un baló d’oxigen per al sistema sanitari, ja que, a partir del pròxim dilluns, com els hem avançat, els Centres de Salut començaran a recuperar la seua activitat presencial de forma gradual.

La regidora de Sanitat, Gemma Alòs, considera que estes xifres són positives però tot i això, ha recordat que açò no significa que el virus haja desaparegut i demana a la ciutadania precaució amb la fi de l’Estat d’Alarma.

Pel que fa a la vacunació, Alòs ha assenyalat que totes les persones de 75 anys ja estan vacunades i la setmana que ve s’espera el mateix amb les persones d’entre 70 i 74 anys.

També s’està citant a les persones d’entre 60 i 65 anys i es continuarà amb les vacunacions de 65 a 69 anys. La previsió és que a finals de mes comencen a funcionar els centres de vacunació de cada àrea bàsica de Salut. Alzira serà el punt de vacunació de la nostra ciutat, Llaurí i Corbera on s’espera començar a vacunar a persones majors de 59 anys.

Deixa un comentari