El Col·lectiu Unió per les Pensions d’Alzira s’unix a la marxa a peu fins a Madrid per revindicar els drets de la ciutadania

Amb el lema “governe qui governe, les pensions publiques es defensen”, el Col·lectiu Unió per les Pensions d’Alzira participarà en la convocatòria de la Coordinadora Estatal en Defensa del Sistema Públic de Pensions (COESPE) i ha anunciat que acudirà a la manifestació del dia 16 d’Octubre a Madrid, per a reunir-se en  el Congrés amb  el conjunt de les Plataformes i Col·lectius de tota Espanya.

En la Manifestació confluiran les marxes a peu: Columna Sur, des de Rota (Cadis)  i  Columna Nord des d’ Euskadi (Bilbao) que distints col·lectius de pensionistes estan fent fins a Madrid, essent objecte de seguiment mediàtic.

El Col·lectiu Unió per les Pensions d’Alzira, s’uniren ahir a la Columna Nord, per acabar la marxa a peu amb elles i ells el dia 16 d’Octubre a Madrid. Unes pensions 100×100 públiques, dignes i que augmenten conforme a l‘IPC són les principals reivindicacions del moviment per les pensions.

El col·lectiu continua manifestant-se el segon i quart dilluns de cada mes a les 11 del mati davant  a la plaça de l’ ajuntament d’ Alzira.

Deixa un comentari