El col·legi Sagrada Familia guanya el segon premi al concurs Up Steam 5 per un dispositiu de prevenció d’incendis

El col·legi Sagrada Família d’Alzira aconseguix el segon premi al concurs Up Steam 5 de la Universitat Politècnica de València amb el projecte Ecoguard, destinat a la prevenció d’incendis.

Els alumnes de cinqué i sisé de primària han quedat subcampions entre els més de 3.000 participants del concurs. L’objectiu és formentar el STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Arts i Matemàtiques) entre els joves. El projecte alzireny, Ecoguard, es tractava d’una solució innovadora per a la prevenció d’incendis.

A més, Ecoguard és especial pel seu disseny i producció sostenibles. Els alumnes han desenvolupat una màquina que fon botelles de plàstic i les transforma en filaments per a imprimir les parts de la càmera.  D’esta manera, a més de previndre els incendis es promouen pràctiques sostenibles.

Esta ha estat la cinquena edició del concurs i, des del col·legi ja estan preparant idees per al curs següent. El professor dels alumnes, Germán Lluesma, ha destacat que gràcies a estos concursos s’impulsa els talent dels alumnes.

Deixa un comentari