Alzira celebra el dia de la bici amb una ruta de 8 km per l’anell verd

Alzira celebra el Dia de la Bici amb una ruta de 8 quilòmetres per l’anell verd. La bicicletada será diumenge i està oberta a persones de totes les edats.

Les Regidories de Medi Ambient i Transició Ecològica, Esports i Cultura commemoren enguany el Dia de la bici el pròxim diumenge 2 de juny. La convocatoria consistirà en una ruta de huit quilòmetres des de la plaça de Casassús a les 10 del matí per a recorrer diversos trams de l’Anell verd en bici.

Els xiquets i xiquetes que hi participen hauran d’anar acompanyats per un adult, i cada adult podrà responsabilitzar-se de tres menuts com a màxim. Per tal de participar, cal fer la inscripció prèvia a la web de l’Ajuntament d’Alzira o a través dels qr dels cartells anunciadors, ja que es repartiran aproximadament unes 250 samarretes a partir de les 9.30 com a obsequi a les persones inscrites fins a fi d’existències i talles subjectes a disponibilitat. Recordem que el casc és obligatori per als menors d’edat.

El Dia Mundial de la Bicicleta posa l’atenció sobre els beneficis d’usar la bicicleta, un mitjà de transport simple, assequible, net i ambientalment sostenible. La bicicleta contribuïx a un aire més net i menys congestió i fa que l’educació, l’atenció de la salut i altres servicis socials siguen més accessibles per a les poblacions més vulnerables. Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), oferir una infraestructura segura per a les activitats físiques, com caminar o anar amb bicicleta, és el camí per a aconseguir una major equitat en matèria de salut.

Deixa un comentari