El Consell autoritza la reapertura parcial de l’hostaleria en terrasses fins a les 18:00h
A més, alça el tancament perimetral dels municipis de més de 50.000 habitants

El Consell autoritza la reapertura parcial de l’hostaleria en terrasses, fins a les 18.00 hores, i anuncia que, a partir del primer cap de setmana de març, es decreta l’alçament del tancament perimetral dels municipis de més de 50.000 habitants. La mesa interdepartamental de la Generalitat ha acordat noves mesures que entraran en vigor el pròxim dilluns, 1 de març, per a la contenció y prevenció de la Covid-19.

A partir d’esta data i fins al 15 de març, es permetran les reunions de fins a quatre persones tant en el carrer com en els bars i restaurants, però recorden que encara queden prohibides les reunions socials entre no convivents a l’àmbit privat. Els comerços no essencials ampliaran els seus horaris fins a les 20.00 hores i l’aforament, tant en estos espais com en altres i a l’aire lliure s’incrementa fins al 50%. Els parcs i jardins tornaran a obrir i l’esport en espais oberts torna a ser possible sense l’obligatorietat de portar la mascareta.

Per contra, es prorroga el tancament perimetral a tota la Comunitat Valenciana i el toc de queda es mantindrà des de les 22.00 hores fins a les 06.00 hores. Escoltem al president de la Generalitat, Ximo Puig:

Ir a descargar

Pel que fa a l’àmbit local, després de l’evolució favorable de les últimes setmanes, l‘Ajuntament d’Alzira no continuarà amb les mesures restrictives locals. D’esta manera, a partir de dilluns, 1 de març, a les 00 hores, finalitza la vigència de les mesures que estaven prorrogades a nivell municipal i queda sense efecte el ban del passat dia 10 de gener i per tant; s’obrin els parcs, jardins i zones de joc infantils de la nostra ciutat, així com les instal·lacions esportives municipals a l’aire lliure. Finalment, es recupera l’activitat cultural, d’oci, espectacles i de joventut.

Tot i això, l’alcalde de la ciutat, en els micròfons d’’El Dia per Davant’, ha apel·lat a la responsabilitat individual i ha recordat als alzirenys i alzirenyes que ara, més que mai, és fonamental seguir complint amb la normativa vigent reduint el contacte social i fent un ús correcte de la mascareta. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari