El cos d’Adam ja descansa al Marroc gràcies a la recaptació del Ciutat d’Alzira Futbol Sala i el col·legi Tirant lo Blanc

El cos d’Adam, el xiquet ofegat la setmana passada, ja descansa al Marroc. El Ciutat d’Alzira Futbol Base, amb la col·laboració del col·legi on anava Adam, el Tirant lo Blanc, ha aconseguit els 3.500 € que finalment han fet falta per a repatriar el cos del xiquet al seu país.
Des del club s’ha agraït la col·laboració de les famílies del col·legi, del seu equip, l’Aleví C, entre d’altres per fer realitat el desig de la família tot i que, com han aclarit des del club, esta no havia demanat cap ajuda, ha sigut iniciativa del Ciutat d’Alzira, i per extensió del Tirant lo Blanc, que ha recaptat 1.300 €. Així ho explicava el secretari del club, Pablo Carrió.
Carrió ha recordat com Adam i les seues germanes estaven completament integrades en la vida alzirenya, de fet, el valencià ha sigut el vehicle de comunicació amb els pares del xiquet. Carrió ha informat que ahir començà el trasllat del cos a partir del minut 16’56”.

Ir a descargar