La Taula per la Convivència d’Alzira commemora el Dia Internacional de les persones refugiades amb un acte a la Plaça Major

Hui és el dia internacional de les persones refugiades. Amnistia Internacional ha recordat este matí en el programa La veu dels drets humans que es calcula de més 117 milions de persones en tot el món s’han vist obligades a deixar les seus cases. 62 milions estan desplaçades dins del seu mateix país, 36 milions en altres estats, 7 milions sol·liciten asil i 5’2 necessiten protecció especial.
El 52% de les persones refugiades provenen de tan sols tres països, Síria, Ucraïna i Afganistan, uns sis milions cadascun.
Perquè la gent de la nostra ciutat prenga consciència de la situació d’estes persones, la Taula per la convivència d’Alzira ha organitzat per a esta vesprada a les 6’30 un acte a la Plaça Major. Es realitzarà una performance, es llegirà un manifest i es mostraran dos exposicions, una pel segon aniversari de la tragèdia de Melilla, en què moriren 37 persones i 76 foren ferides mentres tractaven d’entrar a Espanya i una altra sobre espais positius del món.