fbpx

El departament de salut de la Ribera inicia la campanya de vacunació de la grip

Compartix la notícia

Es donaran 60 mil cites a persones majors de 64 anys. Des de l’Hospital asseguren que la vacunació és especialment important enguany per a la població de risc. Durant la primera setmana de la campanya, la vacunació se centrarà en persones que viuen o treballen en residències de majors.

Cal destacar que en l’última campanya de vacunació, la de 2019-2020, el Departament de Salut de la Ribera ha vacunat a prop de 42.500 persones. D’elles, el 73,5% han estat persones majors de 64 anys. Tot i això, també és recomable per als malalts crònics, les dones embarassades, els treballadors sociosanitaris o les persones que treballen als serveis públics essencials.

Si un ciutadà inclòs en un dels grups de risc on és recomanable la vacunació no rep la seua carta personalitzada, pot sol·licitar la vacunació a través de l’app GVA +Salut i per Internet a través de la pàgina web de la Conselleria de Sanitat (www.san.gva.es). Escoltem Carlos Herrero, director d’Infermeria d’Atenció Primària del Departament de Salut de la Ribera en l’Informatiu.

      informatiu-migdia-5-d-octubre-2020_md_57462444_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari