El Departament de Salut de la Ribera pagarà el 100% de la base de cotització als i les professionals que han estat de baixa
S’ha trobat un marc legal per a completar el salari dels treballadors/es laborals

El Departament de Salut de la Ribera pagarà el 100% de la base de cotització als i les professionals que han estat de baixa per contagiar-se de Covid-19 en l’àmbit laboral. Segons han explicat des de l’hospital alzireny, arran la publicació del Reial Decret-Llei 3/2021, que reconeix el Covid-19 com a malaltia professional a efecte de prestacions, s’ha trobat un marc legal per a completar el salari dels treballadors i treballadores laborals que compleixen amb les premisses de la Llei.

Així doncs, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, després d’analitzar la normativa i la possibilitat d’aplicar-la al personal laboral d’este Departament de Salut, ha conclòs que s’abonarà el 100% de la base reguladora durant el temps que dure la incapacitat temporal, als treballadors que han contret la malaltia Covid-19 en l’àmbit laboral, sempre que quede acreditada en informe de Prevenció de Riscos Laborals i per la Mútua que farà el reconeixement del contagi dins de l’àmbit laboral. Escoltem ací l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari