El diplomàtic Inocencio Arias presenta el seu últim llibre a Alzira de la mà del Partit Popular

El diplomàtic espanyol Inocencio Arias va presentar ahir a la Casa de la Cultura d’Alzira el seu últim llibre “Esta España nuestra. Mentiras, la nueva guerra fría i el tahúr de Moncloa”. Una presentació que organitzà el Partit Popular d’Alzira i que comptà amb el candidat popular a l’alcaldia, José Luis Palacios, com a presentador.

Arias parlava ahir a El dia per davant del seu llibre, que ja ha presentat en més de trenta ciutats de tota la geografia espanyola. Un llibre que fa una radiografia de la situació d’Espanya i en el qual reflexiona sobre la situació del país a nivell internacional, amb una guerra freda entre les dos potències actuals, Estats Units i Xina, i una guerra no tan freda, sinó real, a Ucraïna. Altres parts del llibre, tal com ell ha explicat, parlen de mentides, l’última de les quals és segons Arias, l’independentisme català, i també sobre la figura de Pedro Sánchez, al que ha definit com un polític sense escrúpols, però no un “tahúr” econòmic.

La visita d’Arias s’emmarca dins dels actes organitzats pel Partit Popular. El diplomàtic ha explicat que ve a presentar el seu llibre i que en cada lloc el convida una associació o un partit diferent. En esta ocasió, per a d’ell és l’oportunitat de tornar a Alzira després de vint anys. D’altra banda, Arias ha explicat la importància del diàleg i la diplomàcia per a una persona que aspira a ser alcalde.

Deixa un comentari