La setena edició del Nan@fest arriba este dissabte a Alzira amb 18 carpes i més de 50 propostes per als més menuts
Enguany el festival per a les famílies compta amb un major protagonisme de la música en totes les activitats

El Nan@fest arriba a Alzira este dissabte amb tres grans concerts i 18 carpes que oferixen més de 50 propostes adreçades als més menuts. Des de les deu del matí fins a les huit de la vesprada, el Parc de l’Alquenència acollirà la setena edició d’este festival de música per a la família, tot un referent a la comarca i d’accés públic i gratuït.

Este matí ha tingut lloc la presentació del Nan@ofest 2023 de la mà de Diego Gómez, alcalde d’Alzira; Alfred Aranda, regidor de cultura i Jordi Verdú, tècnic de Cultura. Enguany el festival fa una aposta més forta per la música, amb les actuacions de Dani Miquel, Ramonets i Dàmaris Gelabert, que actua per primera vegada a Alzira, però també tallers d’instruments reciclats, zumba o batucada a càrrec de la Societat Musical d’Alzira, Espai de Rock i altres col·lectius.

La setena edició del Nan@fest compta amb un pressupost de 42.000€. S’espera que la convocatòria siga multitudinària i fins i tot supere les 4.000 persones que assistiren l’edició passada. Els xiquets i xiquetes podran gaudir de les actuacions i exhibicions als escenaris principal i menut, tallers d’art i creativitat, una zona de multiaventura, un campament indi, així com animacions lectores i jocs tradicionals durant tot el dia.

Enguany, l’Associació AMAMANTA de suport a la lactància materna col·labora en la zona menuda, especial per a bebés de 0 a 4 anys. També hi haurà una zona participativa amb els estands de les associacions locals i una fira del llibre en què les editorials d’Alzira presenten les novetats literàries. Així mateix, les famílies hi podran trobar una zona de pícnic, de paradetes de fira, d’educació vial o d’expressió lliure. Es tracta, en definitiva, de crear un espai de participació per als més menuts, que són present i futur de la ciutat.

A l’entrada del parc, la mascota Dril rebrà els visitants. En el punt d’informació els xiquets i les xiquetes arreplegaran la polsera identificativa i podran adquirir el Joc de Dril per 2€, la samarreta per 7€ i el pack del Nan@fest per 4€. També es podran deixar missatges al llibre de signatures de NAN@FEST2023.

Deixa un comentari