El Govern Municipal oferirà més ajudes a l’hostaleria i posarà en marxa polítiques de conciliació familiar per als treballadors a petició del grup Ciutadans en una moció plenaria

Més ajudes a l’hostaleria i posar en marxa polítiques de conciliació familiar és el que demanava Ciutadans en una moció, que finalment es va aprovar per unanimitat en el plenari d’este dimarts. El partit de l’oposició criticava que des del Govern Espanyol s’estan prenent accions que poden vulnerar els drets dels hostalers de la ciutat, amb la proposta de reducció de l’horari dels establiments.

El regidor Miguel Vidal explicava que a Espanya no es poden posar els horaris de la resta d’Europa, com pretén la Ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz,  perquè els nostres costums i clima són diferents. El regidor destacà el seu suport al sector que dona vida, oci i treball a la ciutat. Per la seua banda, la Regidora de Desenvolupament econòmic, Ocupació, Comerç i Seguretat, a més de rebre la proposta de Ciutadans va afegir que continuaran amb les campanyes de suport al comerç local i hostaleria.

Deixa un comentari