El Gran Teatre llança un abonament per a les funcions de març, abril i maig

El Gran Teatre llança un abonament per a les funcions de març, abril i maig. El abonament tindrà un preu normal de 25 euros i 20 euros reduït per a joves amb Carnet Jove i jubilats. Amb este abonament es podrà anar a vore quatre obres per un preu inferior a la suma del preu dels quatre espectacles per separat.
Estes quatre obres son: l’obra de teatre de la companyia Arden
“La Invasión de los bárbaros”, que s’estrena el 25 de març; el teatre “Cómico” de Rafael Álvarez El Brujo, que es podrà vore el 8 d’abril; l’espectacle de dansa del dia de la dansa el 29 d’abril, oferit pel Conservatori Professional de Dansa de València; i l’obra teatral L’abraçada dels cucs, que porta Cactus Teatre el 13 de maig.
L’abonament es pot comprar a la taquilla del Gran Teatre el dimarts 15 de març i dijous 17. També al portal Notikumi fins al dia 21 de març. Les entrades soltes per als espectacles es vendran a partir del 22 de març.
A més el divendres 1 d’abril el Gran Teatre acull l’actuació de l’Òpera de Verdi Aida de la companyia d’Òpera Leonor Gago Artist Management i dirigida per José Escandell. Les entrades es poden aconseguir ja a la pàgina web notikumi i la taquilla del Gran teatre dimarts i dijous a partir de les set i mitja. Costen 20 euros a les zones del patí i llotges i 16 a laterals i primer pis.

Deixa un comentari