El Gran Teatre obri el teló demà amb una gal·la solidària plena de sorpreses i actuacions d’artistes alzirenys

El Gran Teatre demà alça el teló de nou. Després de mesos d’obres i reformes, l’emblemàtic escenari alzireny commemora el seu centenari amb una gal·la especial presentada per l’actor alzireny Alex Gadea i la nostra companya Mari Carmen Cano. Serà demà a les 9 de la nit.

L’escenari acollirà diverses actuacions que es barrejaran amb el record d’espectacles destacats a este mateix espai, que es mostraran a través de gravacions realitzades de les actuacions. També en diferit, els assistents podran escoltar els testimonis de personatges relacionats amb la trajectòria del Gran Teatre, com ara l’arxiver municipal, Aurelià Lairón, el periodista i cronista alzireny, Alfonso Rovira, personal municipal i treballadors del centre cultural, programadors o el regidor de Cultura, responsable del Gran Teatre, Alfred Aranda. Al mateix temps, durant l’acte s’explicarà en què ha consistit la reforma del Gran Teatre.

Entre els artistes que actuaran hi ha la balladora alzirenya María Belda, el grup de dansa del Conservatori de València, ballarins de l’acadèmia Paso a Dos i d’Art i dansa, Spanish Brass amb Carles Dénia, Lucas Ibáñez Trio, Ona nua, Drums o el bateria Frost Moore, i les companyies de teatre Mira Rosana Proyectos Teatrales i Màgic 6, que oferiran un tast dels seus muntatges al llarg de la gala del centenari. El regidor de cultura, Alfred Aranda convida a tota la gent a participar en l’acte de inauguració del centenari.

La gala a més tindrà una finalitat solidària ja que l’entrada de 3 euros es destinarà a les persones damnificades per l’erupció del volcà de la Palma. A més al Gran Teatre també hi haurà una urna per fer donacions.

A banda de la gal·la, esta vesprada a les set, la Casa de la Cultura inaugura una exposició sobre el centenari del Gran TEatre. La mostra estarà oberta fins el 7 de novembre. La mostra s’anomena “S’alça el teló” i es podrà visitar a la Casa de la Cultura de sis a nou de la nit. Es tracta d’un passeig per la historia d’Alzira en clau festiva i cultural a través d’objectes, fotografies i cartelleria. Elisa Torremocha, directora de la Casa de la Cultura.

Deixa un comentari