El Gran Teatre posa a la venda l’abonament teatral per al primer trimestre del 2023

S’ha posat ja a la venda l’abonament teatral per al primer trimestre de 2023. Esta vesprada-nit ja es podrà adquirir l’abonament tant en taquilla del Gran Teatre com al portal web notikumi.com. Un abonament per gaudir de cinc espectacles al preu de 35 euros, i 27 euros per a jóvens i persones jubilades.

Fins al 2 de gener es pot adquirir l’abonament. La venda s’enceta hui a les 19:30 en la taquilla del Gran Teatre, i a partir de les 21 hores, per internet a través de notikumi.com.

El regidor de cultura, Alfred Aranda, anima tota la ciutadania a participar i gaudir d’estos espectacles de màxima qualitat que des de l’Ajuntament es programen per a facilitar l’accés de la cultura a tots els públics. Es tracta d’espectacles molt divertits, segons explica el mateix regidor.

Les entrades individuals per als espectacles inclosos en l’abonament es poden comprar a partir del dimarts, 3 de gener de 2023, a través dels sistemes habituals de compra, en notikumi.com i la taquilla del Gran Teatres els dimarts i dijous de 19:30 a 21 hores.

Deixa un comentari