El llibre ‘El rescat de l’illa’ sobre el patrimoni alzireny rep menció especial als Premis El Temps de les Arts

Alzira rebia ahir una menció especial en els guardons dels II Premis EL TEMPS DE LES ARTS, en la categoria de Patrimoni, en un acte celebrat a Barcelona. La proposta presentada per l’Ajuntament d’Alzira va ser el llibre El rescat de l’illa, una gimcana per a recordar el patrimoni d’Alzira dissenyada per Laia Fontana i amb il·lustracions de La màgia d’imaginar.

Este llibre va ser seleccionat entre quasi 400 projectes presentats en les set categories a les quals es podia optar. A l’acte d’entrega assistiren la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Alzira, Isabel Aguilar i la cap del departament, Sonia Monteagudo. La regidora de turisme ha destacat que és un important reconeixement l’any en què Alzira és Capital Cultural Valenciana 2022.

Esta nit es retransmetrà per À Punt a les 23 h un programa dirigit pel cineasta Lluís Danés inspirat en les arrels del patrimoni cultural i ambientat en la Llotja de Mar de Barcelona, un espai de gran valor simbòlic. L’emissió mostrarà el patrimoni musical, monumental i paisatgístic i cançons que formen part de l’imaginari col·lectiu a través de la veu d’artistes de tot l’àmbit lingüístic i de diferents generacions.

Deixa un comentari