El llibret de la Falla Plaça Malva torna a guanyar el primer premi de la Conselleria de Cultura per la promoció de l’ús del valencià

Un total d’onze comissions falleres d’Alzira han sigut premiades per la Conselleria de Cultura per la promoció de l’ús del valencià amb els seus llibrets de 2023. La Falla Plaça Malva ha renovat el seu primer lloc en la classificació de la Comunitat Valenciana.

Amb este premi, la Malva aconseguix guanyar el primer premi en deu ocasions. Un any especial per al llibret que s’anomenava “Canvi”, ja que precisament enguany canviava l’equip de cultura de la comissió fallera, que sempre havia estat en mans de José Manuel Rubio i Miguel Ángel Martínez.

A banda de la Malva, també han obtingut premi la falla Germanies al lloc 22 i la Gallera-Hort dels Frares, al 24. Els llibrets de les falles Caputxins, Pare Castells, Sant Joan i Plaça Major s’han quedat entre el lloc 30 i 33. La falla Sants Patrons, el premi 36; la plaça del Forn, el 45; la falla Albuixarres-Camí Fondo, en el lloc 57 i, finalment, el llibret de la falla Camí Nou s’ha quedat en la posició 69.

El lliurament de premis serà el pròxim 10 de març al Palau de les Arts de València.

Deixa un comentari