El lliurament dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2020 serà esta vesprada, de manera telemàtica

Els Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2020 es lliuraran esta vesprada, en directe, al canal de Youtube de Bromera o a la pàgina web de l’Ajuntament d’Alzira. Serà un programa audiovisual presentat per l’actriu valenciana Iolanda Muñoz i en el qual s’anunciarà el guanyador o guanyadora del premi de Novel·la ciutat d’Alzira 2020, així com també el d’assaig, poesia i divulgació científica.

Al programa també hi haurà sortejos de sopars, llibres i fins i tot un viatge i altres sorpreses que els espectadors descobriran si segueixen la gala en directe. Iolanda Muñoz connectarà amb els guanyadors i guanyadores i amb les entitats patrocinadores dels premis des d’una llibreria molt coneguda d’Alzira, lloc on s’ha gravat el programa fent honor, també, al Dia de les Llibreries, que se celebra cada 13 de novembre.

El programa s’iniciarà a les 20:00 hores i tindrà una durada d’entre 40 i 50 minuts. Des de la Regidoria de Cultura s’anima a la ciutadania a unir-se al comboi literari d’esta fita cultural única en la Comunitat Valenciana i a comentar-la a través de Twitter amb el hashtag #PLCA2020. Escoltem el regidor, Alfred Aranda, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-13-novembre-2020_md_60359014_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari